Avís Legal.

Web de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix.

L'Associació.
Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya: núm. 36538
Estatuts:  .pdf  (8.8 MB)
NIF: G64751639 
Contacte: mesvdx@vdx@gmail.commesvdx.cat
Adreça administrativa: Passeig de la Piscina, 2 – 08197 Valldoreix

Galetes (Cookies).
El web no utilitza galetes. Per això no rebeu cap avís en entrar-hi.

Drets d'ús.
Els continguts del web —imatges i textos— es poden fer servir lliurement, sempre que es comparteixin tal com estan, i se'n citi l'origen. És aplicable la llicència de Creative Commons en les condicions i característiques que s'indiquen en l'enllaç.

Autoria.
En el web es publiquen articles signats, el contingut dels quals és responsabilitat exclusiva de qui els signa. Aquest web ofereix un mitjà de publicació o citació d'articles.
Els articles signats també estan explícitament regulats per la llicència suara esmentada.

Política de privacitat. Protecció de dades.
Les dades que recollim amb el formulari per fer-se soci, seran guardades per l'Associació i només seran usades per a la comunicació interna, sent de coneixement de tots els altres associats. Els telèfons mòbils s'inclouran al xat de WhatsApp i les adreces de correu electrònic al grup d'enviaments, excepte si es demana de no incloure'ls o sortir-se'n. Mai no es transferiran a tercers ni se'n farà cap altra ús.
Les dades que recollim amb el formulari de contacte "Enviar Missatge" no seran guardades en cap base de dades ni transferides, i solament se'n farà ús per contestar la vostra comunicació.
Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició  (ARCO) dirigint-vos a Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix per correu electrònic: mesvdx@vdx@gmail.commesvdx.cat

Segueix-nos

Veïnat Progressista de ValldoreixAvís legal — Som a la web des de març del 2009
Llicència de Creative Commons    Els continguts estan subjectes a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.