Resultats electorals de Valldoreix

Eleccions Municipals 2023

Hem guanyat !

Agraïment de Juanjo Cortés als electors.

Explicació de la taula i gràfic 1.

Urna municipal per a determinar la composició del consistori de l'Ajuntament de Sant Cugat (parcialment) i el nombre de vocals a l'EMD de Valldoreix.
La taula mostra el nombre de vots a cada partit (files) per cada mesa electoral (columnes). Les tres columnes de la dreta són el nombre de vots totals, el percentatge i el nombre de vocals que resulta de l'aplicació de la llei de repartiment d'Hondt.
El gràfic de barres mostra el percentatge de vots de cada partit.

Vots ajuntament a partits.

Taula i gràfic 1

Explicació taules i gràfic 2.


Urna de l'EMD de Valldoreix, (verda) per determinar exclusivament el President de la Junta Veïnal.
La primera taula mostra els vots obtinguts per cada candidat (files) en cada mesa electoral (columnes). Guanya simplement el candidat que ha obtingut més vots.
La segona taula mostra l'aplicació de la Llei d'Hondt per repartir les vocalies per ordre. El nombre de cada casella mostra l'ordre del vocal assignat. De 1 a 8, marcat en fons vermell, són els vocals assignats a cada partit. Els vocals seran designats pels partits presentats a Sant Cugat en els propers dies.
En la taula de coherència de vot (amb fons rosa) mostra la coherència de vots, les dues primeres files agrupen les formacions polítiques que donen suport a cada candidat a President: 
     • Donen suport al candidat de Valldoreix PLURAL, Juanjo Cortés: ERC. CUP, PSC i En Comú-Podem.
     • Donen suport a la candidata de Som Valldoreix, Susana Herrada: Junts, PDeCAT, Convergents i PP.
     • Els altres 4 candidats s'han presentat només amb el suport propi.
En aquesta gràfica, la primera columna (AjStC) mostra els vots al conjunt de partits de suport i la segona els vots al candidat. La tercera columna mostra la diferència: així es pot observar que mentre Juanjo Cortés (PLURAL) ha obtingut 39 vots personal més que als dels partits que li donen suport, Susana Herrada (Som VDX) n'ha obtingut 330 de personals menys que els dels partits que li donaven suport.
El gràfic semicircular mostra la composició del consistori de Valldoreix, amb la candidatura guanyadora de la presidència al centre.

Elecció del President de l'EMDV i composició del consistori

Taules i gràfic 2

Segueix-nos

Veïnat Progressista de ValldoreixAvís legal — Som a la web des de març del 2009
Llicència de Creative Commons    Els continguts estan subjectes a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.