Membres de l'Associació en una roda de premsa

Membres de l'Associació en una roda de premsa

Nosaltres…

L’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix va néixer al novembre de 2007 com un conjunt de persones preocupades pels problemes de la nostra vila, amb l’ànim de fomentar la cultura i la gestió municipal des d’una perspectiva política d’esquerres i catalanista, ample, plural i diversa. Som hereus de l'Associació de Veïns de Can Majó, que es va formar a l'inici de la democràcia, cap el 1978, abans de les primeres eleccions municipals democràtiques.

Som veïns i veïnes de Valldoreix a qui ens importa el poble, la seva gent, els seus carrers i els seus equipaments. Ens interessa la cosa pública, i per això seguim estretament tot el que passa a Valldoreix en tots els àmbits culturals, socials, polítics, comercials, empresarials. Ens interessa la mobilitat, la neteja, l'enllumenat, la seguretat, els parcs...

Escoltem i creem opinió sobre com es pot millorar tot plegat. Volem protegir el medi ambient, que ens és tan proper, i ens agrada el nostre estil d'urbanisme que volem preservar, alhora que adaptar-lo.

Ens preocupa que vivim en un poble amb tants problemes pendents que comprometen la nostra qualitat de vida. Ens preocupa la irresponsabilitat d'un govern que no sap ni vol gestionar amb racionalitat i austeritat el patrimoni públic de tots. Ens preocupa que un partit posi al capdavant de l'EMD gent sense preparació ni capacitat per governar.

Estem amb la candidatura unitària d'esquerres d'en Juanjo Cortés

Els nostres principis ens van portar, en el seu moment, a impulsar i donar suport a una candidatura unitària d’esquerres, plural i diversa.
Ho hem tornat a fer en el present mandat 2023-2027 perquè tenim el convenciment que és la millor manera de fer de Valldoreix un lloc amigable, equilibrat, net, segur, eficient i amb bona convivència.

Junta associació

Des del 23 de d'octubre de 2019

Presidenta: Roser Casamitjana Abellà.
Secretària: Olga Lacoma Asensio.
Tresorer: Rafel Serra Fuster.
Vocal Grup Municipal: Xavier Humet Cienfuegos-Jovellanos
Vocal Urbanisme: Joan Barba Encarnación
Vocal Comunicació: Josep Maria Fe Clavell.
Vocal Activitats: Xavier Lecina Vilanova.

Alguns de nosaltres:

Roser Casamitjana Abellà
Roser Casamitjana Abellà

Presidenta de l'Associació. Doctora en Biologia. Bioquímica, al Laboratori de l'Hospital Clínic de Barcelona. Vicepresidenta del Consell de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat. Secretària de l'Ateneu Santcugatenc. Membre de Marea Blanca. Exregidora de l'Ajuntament de Sant Cugat (2011-19).  En Comú Podem.

Olga Lacoma
Olga Lacoma

Secretària de l'Associació. Llicenciada en Història de l'Art. Màster en Tràfic Digital. Cofundadora d'una agència de publicitat a xarxes socials. Creadora de contingut i Copywriter. Independent.

Rafel Serra
Rafel Serra i Fuster

Tresorer de l'Associació. Matemàtic. Exprofessor de l'Institut Arnau Cadell i altres Instituts. Actual Cap d'informàtica de Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Independent.

Teresa Veciana
Teresa Veciana Armengol

Llicenciada en Arts i Oficis. Diplomada en Gemmologia i Arqueologia. Dissenyadora. Membre de Valldaurex. Col·laboradora d'Open Arms. Exvocal de l'EMD en l'àmbit de cultura (2007-11) per ERC.

Pablo Alonso
Pablo Alonso González

Comercial. Activista pels drets dels refugiats. Membre de Refugiees Welcome i QgatSud. Pertany a la Plataforma Stop Soroll AP-7. Exvocal de l'EMD (2009-12) a l'oposició per Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA). Actualment En Comú Podem.

Rafael Usero
Rafa Usero Sánchez

Exmestre. Actor i escriptor. Voluntari a l'Associació d'Alzheimer i a la Comissió de Memòria de Barraques.
Independent.

Cristina Hernández
Cristina Hernández

Periodista de RTVE a La 2 i a Ràdio-4. Autora de documentals socials i científics. Ex-directora de l'Àrea d'Espiritualitat de l'Institut Gestalt de Barcelona. Presidenta de l'AMPA del CEIP Pi d'en Xandri (2001- 2003). Independent

Joan Barba
Joan Barba Encarnación

Arquitecte i urbanista. Consultor de diversos Ajuntaments i Administracions públiques, Autor i Director d'estudis i obres promoguts per l'Administració i Organismes Autònoms. Independent.

Noël Climent
Noël Climent

Administrador de Sistemes en diverses empreses. Veí del barri de Ca n'Enric-la Miranda. Exvocal EMD per ERC (2015-19).

Lluc Cahís
Lluc Cahís

Sociòleg i màster en sociologia. Exassessor Ajuntament Sant Cugat.  Tècnic del Dept. de Transparència del Síndic de Greuges de Catalunya. Exvocal EMD per ERC.

Eduard Soler
Eduard Soler Rio

Màster en administració d'empreses per ESADE. Exercí d'auditor intern a l'antiga Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona. Membre dels Geganters de Sant Cugat. Cantaire de la Societat Coral la Lira. Soci del Club Muntanyenc (President 1991-94). Independent.

Ferran Margineda
Ferran Margineda

Conductor. Grau de Gestió Ambiental. Vinculat també a la Floresta. Vocal de l'EMD a l'oposició per la CUP.

Josep Majó
Josep Majó

Professional de la Restauració. Resident a la Colònia Montserrat. Membre fundador de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat. Independent.

Juanjo Cortés
Juanjo Cortés García

Historiador. Tècnic de l'EMD de Valldoreix. Secretari de l'Associació d'EMD de Catalunya. Fundador del Centre d'Estudis Valldaurex. President de la Societat Catalana de
Genealogia, Heràldica,
Sigil·lografia, Vexil·lologia
i Nobiliària.
Independent.

Mikel Vilalta
Mikel Vilalta

Periodista.
Gabinet d'Alcaldia de l'Ajuntament de Sant Cugat. ERC.

Ramon Segura
Ramon Segura Vila

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Experiència en banca i grans empreses. Actualment assessor empresarial autònom. Vocal i portaveu a l'EMD per ERC, a l'oposició.

Josep Maria Fe
Josep Maria Fe Clavell

Enginyer tècnic Agrícola. Empresa d'equipament esportius. Gestor d'obra pública. Membre de l'Associació de Veïns de Ca n'Enric-la Miranda.

Rosa Maria Udina
Rosa Maria Udina Abelló

Treballadora a l'administració pública. Encapçala la gestió de la Facultat de Lletres de la UAB, a l'alcaldia de Girona i a la de St. Cugat. Inicia també la gestió i administració de la UPF. Exvocal EMD Valldoreix. Membre de la Comissió de Medi Ambient de l'EMD. Independent

Xavier Humet
Xavier Humet Cienfuegos-Jovellanos

Arquitecte Tècnic i Enginyer d’Edificació. Membre del Consell de Ciutat de Sant Cugat del Vallès. Conseller de PROMUSA. Exvocal de l'EMD per la CUP-Procés Constituent (2015-2019).

Carme Babiloni
Carme Babiloni Sesma

Tècnica comptable, fiscal i tributària. Exvocal de l'EMD a la oposició per ICV-EUIA.
Membre del Grup Estratègic del Consell de la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès.

Josep Porta
Josep Porta Grau

Economista, Tècnic Tributari. Ha treballat com Auditor Intern en una multinacional Holandesa. Membre de la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat.

Alba Casadellà
Alba Casadella Tous

Grau d'Arts i Humanitats i Disseny industrial i d'interiors. Ha treballat al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i com a Gestora Cultural per a diversos espais escènics com a productora. Gestora immobiliària en una empresa local. Independent.

Xavier Lecina
Xavier Lecina Villanova

Enginyer tècnic. Empresari. Diplomat en Arqueologia.
Membre la Comissió ciutadana de Medi Ambient de l'EMD. Membre de Valldaurex, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Oxfam-Intermón, etc. ERC.

Marga Pes
Marga Pes

Autodidacta. Lectora voraç. Delegada sindical. Diverses Associacions de voluntariat. Independent.

Joan Gaya
Joan Gaya Beltran

Químic i Bioquímic. Excap de Laboratori de l'Hospital Clínic de Barcelona. Exregidor de l'Ajuntament de Sant Cugat (1987-99). Exvocal de l'EMD pel PSC (1985-91 i 2004-11). Promotor de la participació ciutadana amb el Consell de la Vila. Organitzador del Mercat de Valldoreix. Membre de Valldaurex, Òmnium Cultural, etc. ERC.

Segueix-nos

Veïnat Progressista de ValldoreixAvís legal — Som a la web des de març del 2009
Llicència de Creative Commons    Els continguts estan subjectes a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.